Campanya prevenció cardíaca

Les malalties cardíaques són molt comunes entre la població de gossos de més de 7 anys i en certes races predisposades com són els braquicèfals (com el bulldog, els carlins, Shit Tzu…), els Yorkshires, o els Cavalier King Charles entre d’altres.

El principal problema que presenten és que incialment són malalties que no cursen amb una clínica evident, i que per tant passen desaparcebudes per la majoria de nosaltres, doncs l’animal no mostra cap canvi de comportament ni evidencia problemes de salut. I el que és pitjor, un cop s’han instaurat els símptomes que evidencien la presència d’aquest tipus de malalties, el cor pot estar ja massa afectat com per a poder estabilitzar al pacient només amb medicació.

És per això que iniciem a Vovet fins el proper 30 d’abril una campanya de detecció precoç de malalties cardíaques

Ja és el segon any que la ralitzem, i repetim enguany per tal de facilitar l’accés a tots aquells pacients que creiem poden estar patint aquestes malalties sense que a casa ho hagueu notat. La aplicació d’una pauta de seguiment adequada pot millorar molt el pronóstic del cas i l’evolució del pacient.

 

 

Si creieu que aquest pot ser el cas del vostre gos o gat, no dubteu en contactar amb nosaltres! Us donarem cita per a procedir amb una revisió cardíaca inicial gratuita per a valorar en quin put es pot trobar el vostre animal.

La campanya és gratuita, i només en el cas de que es detectés alguna anomalía, ‘shaurien d’abonar les probes diagnòstiques necessàries.

Quins beneficis aporta el diagnòstic precoç?

  • Podrem realitzar un diagnòstic precoç de la insificiència cardíaca, una malatia crónica que no té cura. Poder controlar-la en les primeres fases, farà que la vosta ascota visqui més temps  a més qualitat de vida.
  • La tranquilitat de saber que la salut de la vostra amscota està en mans de professionals amb experiència, als que podreu acudir sempre que ho necessiteu.

Podeu contactar amb nosaltres a través del formulari web, truant al 938495070 o visitant-nos a la clínica.