Qui som

Des que Vovet va obrir les seves portes a finals del 2001, l'objectiu ha estat oferir un servei proper i a l’abast de tothom. Amb el temps hem anat creixent i ampliant serveis, però sempre sent fidels a la nostra filosofia.

Tot i centrar-nos principalment en el tractament de gossos i gats, poc a poc anem adoptant nous clients: fures, conills, hàmsters, xinxilles, lloros... i fins i tot porcs i xais.

A Vovet comptem amb un equip multidisciplinar conscient de que no hi ha dues mascotes iguals, i amb una visió global de cada un dels nostres clients. No ens limitem a ser els “metges”, també procurem que cada pacient rebi l’assessorament en alimentació i cures diàries que més s’adapti al seu cas, i és per això que també disposem d'una petita botiga per complementar el servei.

Esperem que a Vovet us trobeu com a casa!


Per què escollir-nos?

Atenció personalitzada

Conscients de la importància que tenen els animals en les nostres vides, a Vovet intentem tractar cada cas de la forma individualitzada que es mereix. Treballant en equip amb vosaltres, procurarem donar la millor atenció per als vostres éssers més estimats.

Equipament diagnòstic

A Vovet intentem millorar dia a dia el nostre equipament per a poder oferir-vos el diagnòstic més precís i acurat possible. En l'actualitat disposem d'aparells d'anàlisis sanguini que ens permeten tenir resultats ràpidament, aparell de radiodiagnòstic digital, hospitalització completament equipada, electrocardiògraf, i equips d'assistència quirúrgica per a poder realitzar tot tipus d'intervencions.

Proximitat

Des dels inicis que Vovet ha estat a la Barriada Nova. Essent un local més del barri, els accessos a la clínica son fàcils, l'aparcament gratuït i les facilitats molt convenients. I si per les circustàncies que siguin no us podeu acostar a la clínica, nosaltres ens desplacem al vostre domicili.

Passió pels animals

A Vovet tenim clar que el que realment és important són els animals. Ens apassionen els animals, i és per això que dediquem els nostres esforços a procurar-los una vida sana.

Comunitat

A Vovet ens agrada col·laborar amb diverses entitats, com ajuntaments, insituts, centres d'acollida d'animals i Protectores. Creiem que formant part d'un front comú, i mitjançant la divulgació i col·laboració social, cada dia es crearà una millor comunitat on els nostres animals hi tindran una millor cabuda i acceptació.

 

Què opinen els nostres clients?

Tracte amable, professionals, i bon servei

Pere Julià

Propietari d'en Gascón i la Kitty

Hacía muchísimo tiempo que andaba buscando unos veterinarios atentos, profesionales y con mucho tacto con nuestros animales. Con ellos no nos falta atención, los recomiendo sin lugar a dudas. Seguid así! Formáis un gran equipo!

Tatiana Avilés

Propietària de l'Enzo i la Lilith

Clínica Veterinària,con gran equipo humano para todos los momentos duros que nos podemos encontrar con nuestras mascotas. Recomendable

Victoria Gallego

Propietària de la Nala

Esplèndida clínica veterinària, bons professionals, amb interès per estar al corrent del estat de la mascota. Fa anys que sóc clienta i estic encantada

Nuria Surribas

Propietària d'en Zar, l'Isis i en Kimi

Portem els meus dos gats i els meus dos gossos i n’estic encantada!!! Tracte amb els animals excel·lent, bons diagnòstics i tractaments efectius i tracte amb nosaltres… Genial! A sobre, preus assequibles! Totalment recomanable!. (extret de facebook)

Laia Pastrana

Propietària de la Tifa i la Nina

Grans professionals, un tracte inmillorable als animals i a les persones, és molt d’agraïr que els professionals que tracten els éssers que tan estimem, tinguin aquesta delicadesa i atenció!! Gràcies Vovet!!

Estefania T.

Grans profesionals. Porto a la meva Boxer des de que al tinc, i no podem estar més contents amb el tracte rebut!
Recomanable 100%!

Andrea S.

Propietària de la Kira i la Kylie


Coneix a l’equip