Benvinguts a casa!

Heu estat dels afortunats que han rebut un gos o un gat durant aquestes festes?

Si el Pare Noel o ses Majestats els reis d’Orient us han regalat una mascota, ho han fet perquè sabien quant desitjàveu tenir-ne una, i  que la cuidareu com es mereix. Per fer més fàcil l’arribada, us facilitem uns consells que us seran ben útils.

1390652769tfnfz

Un cadell, ja sigui de gos o gat, té certes necessitats que s’han de cobrir. Hem de procurar que tinguin un lloc acollidor, calentó i tranquil on puguin descansar. Els cadells, com els nadons, necessiten moltes hores de son, i és per això que és important que tinguin un espai adequat i que els deixem descansar tant com necessitin. A més, hem de mantenir aquest espai ben net, per a que s’hi sentin a gust.

L’alimentació és clau durant aquesta etapa, així que és important donar una dieta adient. Al mercat hi ha disponibles moltes opcions, depenent de la raça, la mida i els requeriments metabòlics de cada animal. El vostre veterinari us assessorarà de quin és el pinso més adequat pel vostre nou amic, així com la dosi exacta i la freqüència d’administració d’aquest. És imprescindible que sempre tinguin a l’abast aigua fresca i neta.

Finalment, heu de tenir en compte que cal vacunar i desparasitar als nostres animals. Les pautes a seguir varien segons l’espècie, raça i edat, i normalment requereixen recordatoris per tal d’assegurar una bona immunització. A més, és obligatori identificar-los amb microxip  i censar-los a l’ajuntament. Tot i que pot semblar molta cosa per fer, els tràmits són senzills, i només són necessaris durant el primer any de vida, un cop el nostre cadell es faci gran només caldrà vacunar-lo un cop l’any i desparasitar-lo amb la freqüència més indicada a l’estil de vida que porti.

Per tal de facilitar tot aquest procés, a VOVET hem creat el Pla de Medicina Preventiva Veterinària del Cadell. Aquest serveis equivaldria a una mena de mútua adaptada a les necessitats del primer any de vida del cadell. Inclou la pauta vacunal i de desparasitació complet, així com la identificació mitjançant el microxip i l’alta de la cartilla oficial. A més, els beneficiaris del pla comptaran amb revisions mensuals i tot l’assessorament que sigui necessari, així com d’altres avantatges. Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari, per telèfon (938 495 070) o venint directament a la clínica.

I ja per acabar, enviem una forta benvinguda al nou membre de la família des de VOVET!